Pro Tools User Support Service

 

Collega's helpen collega's

Ik heb vele jaren de pre-sales demonstraties, de technische installaties en de after-sales support verzorgd voor Millsaudio in Antwerpen, toentertijd één van de belangrijkste dealers van Pro Tools in de Benelux. Toen deze samenwerking afgelopen was, ben ik zelf gestart met het aanbieden van mijn dealer-onafhankelijke Pro Tools User Support Service voor gebruikers van Pro Tools.

Deze Pro Tools User Support Service is beperkt tot gebruikers van Pro Tools | HD en Pro Tools | HDX hardware van digidesign of AVID, maar in de praktijk geldt de Pro Tools User Support Service ook voor gebruikers van oudere Pro Tools systemen. Dit omdat ik ook hier nog heel veel ervaring mee heb en kennis bezit die blijkbaar meer en meer verloren begint te gaan.

Dit is een overzicht van de Pro Tools systemen waarvoor ik user support verzorg:

Voor al deze systemen geldt dat ze moeten werken op Apple computers

Praktisch

De Pro Tools User Support Service is gericht op Pro Tools gebruikers met een Pro Tools systeem dat niet meer naar behoren werkt, waarvoor uw AVID dealer geen pasklare oplossing heeft en je het probleem niet zelf kan verhelpen. Dan zijn er 2 mogelijkheden: ofwel komt het defecte Pro Tools systeem naar mij, ofwel kom ik naar het defecte Pro Tools systeem.

In het eerste geval wordt het defecte Pro Tools systeem hier in de studio opgesteld, al dan niet gebruik makend van onderdelen van mijn Pro Tools systemen (bv. I/O interface, beeldschermen, kabels). Er dient op voorhand duidelijk afgesproken te worden wat er wel en niet dient meegebracht te worden. De aangerekende prijzen zijn dezelfde als voor het huren van studiotijd.

In het geval dat ik op locatie kom om te proberen het probleem op te lossen, gelden dezelfde prijzen. Er komen dan wel extra kosten voor het vervoer bij

 

 

 

Copyright © 1995-2023 van Delta Music Belgium - Pro Tools | HDX Studio - Rummenweg 30 - 3800 Sint-Truiden - België. Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring en cookiebeleid
Alle productnamen, logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Alle bedrijfs-, product- en servicenamen die op deze website worden gebruikt, dienen uitsluitend ter identificatie.
Het gebruik van deze namen, logo's en merken impliceert geen endorsement.